neděle 12. června 2016

Naplno prožitý víkend

V sobotu ráno jsme vstali ještě před budíkem, lehce po sedmé hodině.

Využili jsme dobrého času a šli si hned po ránu zaběhat. Miluju když si můžu jít ráno rozhýbat tělo a nemusím nikam chvátat :-)
Pak jsme si dali sprchu a připravili snídani. Po tom co jsme se nasnídali a připravili si svačinku, vyrazili jsme na místní mini trh s blešákem. Byla jsem poprvé a neměla jsem od toho velké očekávání, ale bylo to ještě horší než jsem čekala, takže jsme jen zkoukli situaci a pokračovali dál směrem na Třeboň do obce Lužnice kde se konal sraz milovníků kamionů zvaný Truck show Lužnice.



Po tom co jsme si prohlédli a nafotili auta odjíždějící na spanilou jízdu jsme se vydali dovnitř kempu.
Jelikož jsme chtěli jen projít stánky a ne využívat celodenní program, našli jsme způsob jak obejít placení vstupného 200Kč za osobu :-) Trocha rebelie neuškodí :-D Koupili jsme fanfáry na auto.
V areálu probíhala ukázka RC modelů kamionů a trial show.



Jinak je v době spanilé jízdy v kempu mrtvo, takže jsme se vrátili k autu a vyrazili naproti plánované trase jízdy kamionů. Časově to vyšlo naprosto skvěle a stihli jsme je před Třeboní. Takže jsme znovu prohlédli kamiony a pokračovali do Třeboně na oběd.

Po výborném obědě v řízkové restauraci jsme se prošli po náměstí se zmrzlinou koupenou v osvědčené cukrárně :-)

Po návratu domů jsme postahovali fotky a videa z foťáku a mobilu a trochu odpočinuli abychom nabrali síly na večer :-)

Udělala jsem večeři a na šestou jak bylo domluveno přijeli kluci. Přehodili naší campingovou variantu auta za sedačky a vyrazili jsme směr České Budějovice na koncert skupiny Scooter.


Na místo jsme dorazili v také dobrý čas, takže jsme našli dobré místo na parkování a ani u vstupu nestáli frontu. Scanování kódu ze vstupenky probíhalo rychle, nalepení pásku jakbysmet a ukázání obsahu mé mini kabelky byl mžik.

Po té jsme zamířili ke stánkům s pitím. Kamarád recesista zamířil ke stánku Budvaru (jiné tam nebyly) a objednal si "jednu plzeň" :-D Obsluha výčepu ani nehnula brvou a natočila mu kelímek :-D

Já jsem musela zkusit Somersby drink (hlavní sponzor akce).


Chvíli jsme pokecali a zablbli si s prázdnými sešlápnutými plechovkami. Dá se s nimi nejen hrát fotbálek, ale i kázet jako frisbee ;-) Před hlavním koncertem hrály dýdžejové rádia Kiss, takže jsme při blbnutí poslouchali venku před halou při blbnutí.

Po přesunu do haly jsem začala litovat že jsem nezvolila tílko místo trička, ale ono asi jedině plavky by byly lepší... Ještě než koncert začal ucítila jsem pot stékající mezi lopatkami.

Jen jak koncert začal, tak teplota ještě stoupla :-) Není divu! Světelné i pyrotechnické efekty a dav skákající a zpívající "Yeaeeeeaa, Yeaeah, I Feel Hardcore, Yeaeeeeaa, Yeaeah, Always Hardcore" 


Ale kvůli tomu jsme sem přece jeli :-) Show kterou si užijeme a na kterou budeme vzpomínat.

Po skončení koncertu jsme se odebrali k autu. Jeden z kamarádů měl druhý den dopoledne seskok padákem, takže jsme na afterparty nezůstávali. U auta jsme snědli chlebíčky, které jsme měli s sebou na cestu a počkali než se uvolní první vlna odjezduchtivých.
Domu jsme dorazili kolem jedný hodiny a po rychlé sprše jsem v půl druhý ulehla ke spánku.

6 komentářů:

  1. Andrejko, pěkné fotky a určitě skvělá akce! Také Ti musím pochválit, šitý náhrdelník v příspěvku níže - je opravdu nádherný! Pěkný den, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Děkuju! Víkend byl opravdu skvělý, další příspěvek o neděli musím ještě dopsat :-)

      Vymazat
  2. Velmi, ale velmi intenzivně prožitý víkend.
    Andrejko, díky za reportáž!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi to Helčo trefila přesně tím "intenzivně" :-) Mám ráda intenzivní prožitky ;-)

      Vymazat
  3. tak to musel být úžasný víkend :)
    Pavel

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)