čtvrtek 1. prosince 2016

Keramické cedulky pro kuchařinky

Vaříte rádi? Já si ráda pochutnám na dobrém jídle, takže i ráda vařím :-)

V kuchyni trávím poměrně dost času. Každé ráno chystám snídani, každý večer vařím teplou večeři a o víkendu dělám vždy k obědu a večeři jiné jídlo. Téměř každý víkend peču nějakou sladkou dobrotu. Zvláště o víkendu si to v kuchyni užívám :-)


Vaření a pečení je pro mě proces také tvoření při kterém se těším na výsledek :-)


Nápis na keramických cedulkách, které jsem před časem začala vyrábět si myslím že je pravdivý. Dříve byla světnice, kde se žilo i vařilo a nyní je běžné že jsou obývací pokoje s kuchyňským koutem a tak je kuchyně opravdu srdcem domova :-) 


Další cedulka z mé dílny je určená pro hospodyňky, v jejichž domovech jejich blízcí najdou vždy zázemí :-)


Když jsem vyráběla cedulku s nápisem "Mama hotel vždy otevřeno" nepředpokládala jsem, že by si takovouhle cedulku pořizovali maminky dospělých synů. I když kdo má smysl pro humor proč ne ;-) Já mít dospělé děti, klidně bych si ji pořídila do své domácnosti :-)


Jak se vám cedulky líbí? Souhlasíte s tím, že je kuchyně srdcem domova? Nebo je vaše domácnost takový mama hotel? :-)

4 komentáře:

  1. Zdravím Andrejko :-), za mě je kuchyň jednoznačně srdcem domova. V kuchyni trávím dost času a jsem ráda za propojení s obývákem, víme o sobě, ač každý má svůj program. Mama hotel jsme zaslechla prvně někdy v loňském roce a přijde mi to celkem vtipné a v dnešní době asi i celkem výstižné :-)))). Měj se fajn, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že máme stejný pohled na tyto cedulky :-) Věděla jsem že nebudu sama komu kuchyně přijde opravdu srdcem domova a mama hotel přijde vtipné ;-) Pěkný víkend Kájo ;-)

      Vymazat
  2. U nás je kuchyně středem domova. Ráda vařím a na mé postavě je poznat, že i ráda jím. Kuchyni, jídelnu a obývák máme v jedné místnosti. Je to praktické.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D To já vždycky říkám, že sportuju ne proto že by mě to tak bavilo, to já bych si raději lehla a relaxovala třeba s knížkou, ale musím sportovat protože ráda vařím a jím :-D Je to začarovaný kruh :-D ;-)

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)