sobota 7. května 2016

Velké přípravy

Už skoro 14dní jsem v intenzivní přípravě velké narozeninové oslavy.
Dvojité oslavy :-) Moje kamarádky tomu říkají "taková malá svatba" :-D

Jelikož já jsem měla vyjímečné jubileum před týdnem a můj muž má za týden kulatiny napadlo mě uspořádat společnou oslavu narozenin.
Původní plán slavit uprostřed našich narozenin, tedy včera, nevyšel kvůli několika pozvaným a tak je ten den D stanoven na příští sobotu.

Pozvaných je 25 lidí (dospělých) a je počítáno s 15 dětmi.

O pozvánkách jsem měla od začátku jinou představu, ale kamarádka se kterou jsem měla dohodnuté focení bohužel řešila zdravotní komplikace v rodině a tak jsem na poslední chvíli dělala náhradní pozvánky.


Po tom co jsem všechny pozvánky rozeslala nebo předala, jsem začala řešit další větší úkol a to dát dohromady fotoknihu z průběhu stavby. Tedy od koupení budovy kde je zdokumentován původní stav až po nynější, kdy ještě není dostaveno ale už bydlíme :-)


Jen pohledat všechny fotky za dobu posledních 8 let co jsme svépomocí budovali byl nelehký úkol! Pak vybrat ty nejstěžejnější fotky a ty poskládat do nějakého konceptu. Na to jsem si vytiskla fotky v mini provedení, rozstříhala a zařazovala a ještě trochu třídila. Ve čtvrtek jsem je nechávala vyvolat a v pondělí snad budou k vyzvednutí.

Přes to že jsem oslavu pojala jako zahradní párty, postupně uklízím i uvnitř domu, jelikož s některými pozvanými nás jistě bude čekat prohlídka domu a nerada bych zase poslouchala "nad krbem máte pavučinu" a podobné rýpavé poznámky :-)
Dotyčná nepochopila že proti pavoučkům nic nemáme a žijeme s nimi v symbióze :-D ;-)

Zatím jsem jen v lehké nervozitě. Nejvíc mě tíží otázka počasí. Včera jsem si celý den říkala jak by jsme měli krásně, kdyby bývala byla oslava tuto sobotu.

Pohoštění mám vymyšlené a částečně zajištěné. Něčím zaúkluju mojí mamku a pomoc mi nabídly i kamarádky. Ve středu by k nám měli přijet první kamarádi z severu Čech a tak věřím že nám pomohou nejen s organizací, ale i mě s případnou nervozitou :-) Já jsem si vzala na čtvrtek a pátek dovolenou, abych se na oslavu stačila připravit.

Tak kdyby byl další můj příspěvek až po oslavě, tak se nedivte a myslete na mě ať vše dopadne skvěle! Počasí ať nám přeje, ať se všichni dobře baví a ať máme na co vzpomínat... ;-)

1 komentář:

  1. Andrejko, příprava probíhá víc než zodpovědně a tak moc a moc přeji, aby se všechno vydařilo podle vašich přestav!
    Držte se! Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)