neděle 10. ledna 2016

Druhé výročí, druhá giveavay

Uplynul další rok kdy s nepravidelnou pravidelností píši tento blog :-)

Když si tak zpětně prohlížím příspěvky, jsem ráda, že jsem se od 1.1.2014 rozhodla psát si takový deníček v podobě tohoto blogu a sdílet tak s vámi dění mého života.
Je to fajn moci si díky tomu připomenout co jsem prožila.

Jsem ráda, že jsem některé z vás inspirovala, navnadila, pobavila, dodala odvahu, šokovala...

Nastal čas, kdy bych zase jednu z vás chtěla potěšit a poslat jí "narozeninový" dárek.


Aby jste se dostali do slosování o originální keramickou cedulku a ptáčka z mé dílny stačí pod tento blog napsat příspěvek kam opět napíšete jaký příspěvek roku 2015 se vám líbil nejvíce a proč a přidáte se mezi pravidelné čtenáře (pokud ještě nejste).

Pokud dáte odkaz na moji giveavay na svůj blog (pokud máte) nebo na facebooku, tak mi to napište, dám vás do slosování dvakrát, tzn. dvojnásobná šance zvítězit ;-)


Slosování a vyhlášení vítěze proběhne 31.1.2016.

29 komentářů:

  1. Ahoj Andreo, já se ráda zúčastním, cedulka je krásná. Jaký příspěvek byl nejlepší - asi ty o renovacích, ty čtu od tebe vždy. Mám-li vybrat jeden, tak asi ten o zrenovování skříňky. !!!A letošní - ten o Dakaru :-) !!! Měj se krásně Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Tak ty renovační budou i letos, ještě toho mám hodně rozdělaného ;-)

      Vymazat
  2. Milá Andrejko, z tvých starších článků je hodně těžké vybrat jen jeden!:-) Ale jeden z nejvíce pro mě zajímavých byl o stolečku, který mě moc zaujal a hodně se líbil a nakonec i inspiroval!:-) Čtu tě moc ráda a doufám, že dalších spoustu let ještě číst budu a budeš nás dále inspirovat a těšit články:)
    Přeji krásné dny,
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milá slova i za potvrzení, že některé mé články inspirují ;-)

      Vymazat
  3. A také sdílím na svém blogovém facebooku! ;)
    Changelucylife.blogspot.cz
    Ještě jednou krásný zbytek dne,
    L.
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, díky za info! Máš hezký blog našla jsem tam i inspirace a FB taky ještě projdu.

      Vymazat
    2. Děkuji Ájo, myslím, že u tebe inspirace nikdy nekončí!:-)
      Krásný začátek týdne přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Andreo, z tvých článků mě vždycky nejvíce zajímají pečící dobrotky, dezertíky, dortíky apod.:-) Ale vůbec nejvíc mě asi zaujmul článek o renovací šatní velké skříně, protože mám doma podobnou a neveděla jsem co s ní a díky tobě se rozhodla jí také znovu využít.
    Měj se moc hezky.
    eoon@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná soutěž na pěkném blogu. Obdivuji renovaci nábytku, ale asi nejvíc mě zaujal dubnový hruškový koláč - hrušky miluju a vypadá skvěle, určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  6. Andrejko, gratuluji k blogovým narozeninám! Přeji ti, aby si z psaní blogu a následně ze čtení komentářů měla radost!
    A co se mi u tebe líbí - všechny příspěvky, nejvíc ty, kdy ukazuješ, jak si poradíš s kusem nábytku, který by většina libí hodila na oheň.
    Jen tak dál!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MOC děkuju za milé přání ;-) Psaní blogu mě baví a z každého komentáře mám velkou radost! Jsem ráda, že jsem tu našla blogové přátele ;-)

      Vymazat
  7. Andrejko, děkuji moc za pozvání ..... tvému blogu přeji krásné narozeniny !!!! a co se mi u tebe líbí nejvíc ???? Renovace !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  8. Moc zdravím.Náhodou jsem tento blog našla dnes.Musím ho celý v klidu prolouskat,už se těším.Také já se připojuji ke gratulantúm.Hodně nápadú a tvořivosti.Zaujaly mě renovace,které taky zkouším,ale jde to pomalu.Hodně se mi líbí článek kde je skříňka s molitanem.Hezký víkend.Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi si našla cestu a doufám, že se ti u mě na blogu bude líbit a budeš se vracet na čtení nových článků ;-)

      Vymazat
  9. Moc Vás zdravím..máte krásný blog plný inspirací..:-) taky gratuluji k výročí...mě nejvíc inspiroval článek o renovaci stolku na konferenční, to vyzkoušet zkoušet, vypadá to super :-) budu se těšit na nové články :-) Hezký den, Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlí, děkuji za milý příspěvek, který mi udělal radost :-) Je vidět že renovace mají v mém blogu velkou důležitost ;-)

      Vymazat
  10. Ahoj Andrejko!Tak mi se líbí všecky Tvoje příspěvky,ale jeden mě zaujal hodně-U houpacího koně-reportáž z krásného stavení,kde jste byli na svatbě.
    Ta Tvoje keramika je nááádhernááá!!taky jsem se kdysi snažila něco"uhňácat,ale nic moc".Zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni i tobě děkuji za příspěvek. Jsem ráda, že se moje keramické výtvory líbí ;-)

      Vymazat
  11. Andrejko i já se připojuji k řádce gratulantů. Nechodím na váš blog dlouho, ale renovace vedou. Mám doma starou truhlu - vlastně je to dřevěný kufr z 1. světové války a tak se také chci letos pustit do renovace.
    Jen tak dál. DanaOlga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je milé vědět že se na blog ráda vracíte :-) Přeji ať se renovace kufru podaří a může s vámi bydlet :-)

      Vymazat
  12. jinak sdílím i na svém fc profilu.DO

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Andrejko, i já Ti moc přeji a málem by mi tvá soutěž unikla..a to by mě mrzelo, i když si myslím, že jsem si už svou dávku štěstí vybrala...Vyhrála jsem během 1 týdne 3 giveaway:o). MOC SE MI LÍBÍ TVÉ KERAMIČENÍ!! A vůbec všechny tvé příspěvky čtu moc ráda.. Měj se krásně a díky moc..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně tři za sebou?! Holka, to bych si snad šla i vsadit :-D ;-) Já měla koncem roku 2015 taky štěstí a vyhrála GA, což si ostatně přečteš v zítřejším příspěvku s vylosovaným výhercem ;-)

      Vymazat
  14. Andrejko, gratuluji k výročí a u Tebe se mi úplně nejvíc líbí s jakou vervou se pouštíš do renovací.
    krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to chválím že jste se k takovému kroku vlastně rozhodla. Mně by udělal třeba radost i dovoz květin ale vy ještě k tomu chcete něco vyrábět, ano? Tak to vás skutečně šlechtí. Já jsem teda více na ty květiny, tak si příště na mě vzpomeňte, děkuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)