sobota 30. ledna 2016

Smyčce

Smekám před všemi kdo umí hrát na nějaký hudební nástroj. Obdivuji to proto že to vyžaduje velkou dávku trpělivosti a nemalou dávku talentu. A trpělivost já tedy nemám :-( Potřebovala bych aby se výsledek dostavil dřív než za roky usilovného cvičení :-)

Na konci roku 2015 jsme v rámci firemního večírku představení smyčcového kvartetu Prague Cello Quartet. Když přišla z marketingového oddělení pozvánka, srdce mi zaplesalo a začala jsem se moc těšit. O to víc když jsem shlédla na youtube prezentační videa tohoto hudebního uskupení. Nejen že krásně hrají známé skladby, ale jsou to šoumeni :-D Takže celkový dojem z vystoupení byl velmi příjemný :-)


Vždycky se mi líbili písničky jako třeba All of me od John Legend ve verzi s houslovým doprovodem v podání Lindsey Stirling - poslech

Nebo mě vždy fascinuje dvojice šmrncovních violončelistek - Femme 2 Fatale


A jelikož jsem byla hodná a Ježíšek vyslyšel moje přání a dostala jsem lístky na představení Best of Broadway :-)


Známé muzikálové melodie v podání české filharmonie... Moc se těším jak si obléknu krásné šaty, zajdeme si na dobrou večeři a pak nás čeká jistě nezapomenutelný kulturní zážitek! :-)

3 komentáře:

  1. Spousta parádní kultury a krásných zážitků! Taky mám takové večery ráda.
    Andrejko, nezapomeň nás informovat - jaké to bylo, kde jste večeřeli a tak :o)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Andrejko, jsem moc ráda, že se i Tobě líbilo parádní vystoupení, které nese prvky show. Myslím, že je dobré čas od času nasytit duši kulturním vystoupením. Krásné dny. Věrka

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)