čtvrtek 4. června 2015

U houpacího koně

V sobotu jsme byli na svatbě.


Hostina se odehrávala v místě, kde jsem si tak trochu představovala i svoji svatbu. Dle fotek, které jsem v minulosti z místa viděla, se mi to zdálo jako pěkné místo na obřad i na následnou hostinu.



Příjezdová cesta trochu krkolomná, parkovací místo nebylo vůbec posekané, takže jsme vystupovali do 30cm trávy :-( Na první pohled je to pěkné... 



... v interiéru je to krásné...



... ALE!

Píšu tenhle příspěvek abych se s vámi podělila o pěkné fotky z místa, ale na závěr musím napsat, že realita mi sundala růžové brýle :-( Jsem ráda, že jsem si místo mohla prohlédnout a tuto lokalitu mohu vyškrtnout.

Museli jsme se vyhýbat psím exkrementům, pípa nebyla hygienicky v pořádku, na WC byl od začátku zatuchlý ručník a pod. No za ty peníze co chtějí za pronájem... ani náhodou!

Ještě že od fotografa jsem zjistila, že prý v okolí je spousta dalších podobných míst ;-)

3 komentáře:

  1. Andrejko, je dobře, že si objektu udělala reklamu! Divím se, v době, kdy se informace šíří rychlostí blesku, bych se trochu bála, být provozovatelem...
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné místo a proto mě překvapuje, co píšeš na závěr. Ale je dobré, že jsi to zjistila zavčas. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. A mě to nepřekvapuje, na tohle místo (a hlavně pana majitele) neslyším od okolí moc pozitivních ohlasů.. :-/ Škoda, má to jinak potenciál.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)