neděle 1. února 2015

Soutěž, nebo chcete-li giveavay

Je tomu přesně rok a měsíc co jsem začala psát tento blog.



K dnešnímu dni má blog 29 příspěvků, ale jen málo oficiálních čtenářů a něco málo přes 1000 shlédnutí. Většina čtenářů je asi tajných ;-)


A jelikož kvůli tomu mám pocit, že si blog píšu tak nějak sama pro sebe...




... rozhodla jsem rozpoutat trochu váš zájem a vyhlásit soutěž!



Zúčastnit se může každý kdo mi do komentáře pod tento článek napíše, který doposud zveřejněný článek se mu líbí nejvíc a připojí se jako čtenář k mému blogu.



Budu ráda když dáte na svůj blog pozvánku na moji giveavay.




Vítěze (nebo vítězku) kterému pošlu balíček pro radost vylosuji 15. 02. 2015.

39 komentářů:

  1. Tak ať čtenáři, hlavně ti pravidelní, zdárně přibývají. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Andrejko, ráda tě opět navštívím i mimo soutěže, ale momentálně si ráda o zajímavé dárečky zahraji, přeji krásné zimní dny.
    PS: Nechala jsem odkaz na svém blogu
    Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem MOC ráda, že se mohu těšit na další tvoji návštěvu a taky že jsi mě přidala na tvůj blog, který si moc ráda podrobně projdu :-)

      Vymazat
  3. Andrejko, já sem sice chodím nakukovat, ale nevím, jestli jsem už komentovala. Moc se mi líbí článek s krajkama a taky vařící pečící články mám ráda. Svůj blog nemám, tak bohužel nemůžu dát odkaz.
    přeji krásný den a nevzdávej to, on se určitě rozjede. Majka
    majka.urb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže jeden odtajněný čtenář ;-) Budu ráda, když budeš dál navštěvovat můj blog a nechávat mi tu vzkazy, abych se tu necítila sama :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Andrej, přiznávám, jsem u tebe poprvé, přišlo mi pozvání na mail....ale ráda budu nakukovat :) Líbí se mi články o houpacích konících, to je krása, ale co se mi nelíbí, to jsou čerti, hlavně fotky, brrrrr...bych se bála i já.
    GA nesdílím, nemám blog, jsem jen čtenář...Věřím, že si tě čtenáři brzy najdou!
    Hezký den, Štěpka, balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsi přijala mé pozvání :-) Slibuju, že články budou i nadále spíše pozitivní a veselé. Příspěvky typu "čerti" jen ojedinělé :-D ;-)

      Vymazat
  5. ahoj Andrejka :) najviac sa mi paci clanok s Veternikom : )) ten som si aj odlozila ze raz vyskusam :) prajem ti vela vela novych citatelov a vesele klikanie do blogu .), pa Zuzana (zuzka.cedulova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, to jsem ráda, že jsem tě nalákala k hříchu :-D ;-) Je to opravdu dobrota!

      Vymazat
  6. Andrejko přiznám se, že na Tvém blogu jsem dnes úplně poprvé. Sama mám svůj blog jen o něco déle.:-) V poslední době však můj pracovní život nabral takové obrátky, že blog dost zanedbávám a nestíhám sledovat ani mé oblíbené blogerky. Věřím,že snad brzy bude klidněji a já si v klidu sednu a probrouzdám se Tvým blogem.
    Odkaz na Tvou soutěž umístím na svůj blog a zkusím trochu pošimrat štěstěnu.
    Přeji Ti hodně pravidelných i nepravidelných čtenářů a i když jich nebudou miliony, tak blog je super virtuální deníček právě pro autora samotného. :-)
    Měj se moc a moc krásně Lenka (lenka.jamall@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni děkuji :-) Přeji ti ať se ti pracovní část tvého života srovná a zbude ti čas i na radosti zcela nehmotného rázu jako je počtení si o životě někoho druhého ;-) A máš pravdu, jeden z důvodů proč jsem začala blogovat je to že si zpětně člověk připomene co udělal, čím potěšil, co udělalo radost jemu ;-)

      Vymazat
  7. Andrejko, dnes mi emailem přišla pozvánka k tobě. Děkuji. jsem tu poprvé a pročetla jsem si tvůj blog. Přiznávám, že na pc jsem chodila hlavně pro inspiraci na ruční práce, ale postupem času mě zajímá i další tvoření, zahradničení, cestování a tady smekám před tvým restaurováním. Ta skříň je nádherná. Jsi velká šikulka. A námětů a inspirace k vaření a pečení není nikdy dost, takže větrník na plech(zrovna dnes si dcerky v cukrárně cestou od lékaře vybraly sladkou odměnu - větrník - ale fakt vyjímka, domácí je domácí, navíc cenově mnohem výhodnější) a žemlovka z toustového chleba(cestou z cukrárny si jedna z dcer stěžovala, že jsme dlouho neměli tousty, jablíčka ještě máme, tak jim udělám "sladké tousty" v troubě :-)
    K prvním narozeninám přeji hodně dalších nápadů, spokojených čtenářek a trochu času, sama se do blogu nepouštím, nestíhám ani vše, co bych ráda dělala, natož o tom ještě psát a fotit(což je fakt umění udělat pěknou fotku).
    Krásné narozeniny!
    Bohunka zavináč naisertečkacz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi si našla čas a zavítala se ke mě porozhlédnout ;-) Budu ráda, když ti i někdy v budoucnu budu moci být inspirací, nebo třeba jen připomenout co jsi dlouho nevařila :-) A zlepšování se ve focení byl další důvod proč jsem se rozhodla bloovat :-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  8. Ahoj Andrejko, protože mi přišlo milé pozvání na návštěvu k Tobě, jsem tu. Byla by škoda psát jen sama pro sebe, máš moc hezké koníčky a zájmy. Nejvíce se mi líbil příspěvek o sbírce houpacích koníků. Doma jich také pár mám. Jsou kouzelní. Moc se mi u Tebe líbilo, přidávám Tě do oblíbených. Hezký den. Petra ppelechova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peťo :-) Jsem ráda, že jsi pozvání přijala ;-) Tvůj blog je mi sympatický a tak doufám, že se budeme vídat častěji ;-) Třeba mi někdy ukážeš tu tvoji sbírku koníků :-)

      Vymazat
  9. Ahoj Andrejko, nic si z toho nedělej. Já tvůj pocit sdílím. Už asi 20x jsem prohlásila, že blog zruším. Teď tam mám kampaň proti palmovému oleji v ČR, tak už jen kvůli tomu si ho nechám. Měj se moc hezky. Stáňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tvůj blog přidala hned ze začátku mezi sledované a nové příspěvky jsem ti komentovala, takže za mě určitě nerušit! Občas něco napiš a občas zajdi ke mě ;-)

      Vymazat
  10. Ahoj Andrejko, jsme tady poprvé (děkuji za pozvání), ale vím jistě, že ne naposledy! Našla jsem tu spoustu zajímavého, krásné koníčky, dobroty z kuchyně a hlavně pro mě naprosto neskutečný um zrekonstruovat něco, co by ostatní vyhodili.
    Ceny si připravila krásné, ráda polechtám štěstí!
    Přeji hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se ti u mě líbí ;-) Tvůj blog je mému srdci blízký, tak jsem doufala, že se nespletu s pozváním ;-) A děkuji za přidání upoutávky na moji GA u tebe na blogu!

      Vymazat
  11. Ahoj Andrejko, pozvánka k tobě a blog mi přišla mailem. Jsem tu poprvé a určitě né naposled. Tvůj blog se mi moc líbí, je tu spousta zajímavého.
    Tak zkusím své štěstíčko pošimrat.
    Měj se krásně . Jana janela.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi přišla a budu ráda, když se budeš vracet ;-)

      Vymazat
  12. Milá Andrejko, jsem tu poprvé a moc se mně tu líbí. Máš pěkný, sympatický blog a já ti gratuluji k ročnímu výročí.
    Ráda se stanu pravidelným čtenářem. :-)
    Který článek je nej? To je těžké takto říct, ale hodně mě zaujala sbírka houpacích koníků :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvém blogu se mi také líbí. Určitě ráda prostuduju recepty a pokochám se tvým kouzlením s háčkem ;-)

      Vymazat
  13. Andrejko, byl to dobrý nápad, když jsi oslovila blogerky mailem. Blog máš pěkný. Zaujal mne příspěvek - obrázky do předsíně a Tvoje sbírka koníků. Také příspěvky o renovaci nábytku jsou zajímavé. Přidala jsem odkaz na můj blog.
    Krásné dny přeje Marie.

    OdpovědětVymazat
  14. Super blog!!všecky příspěvky se mi líbí,ale nejvíc asi z návštěvy u maminčiné kamarádky.No,a samozřejmě příspěvky o recyklaci-teda opravě starých věciček..přeju spoustu čtenářů!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Časem plánuji udělat reportáže i od dalších mých kamarádek, ale většina z nich je skromná a zatím nechápou čím by mohly být pro někoho zajímavé :-) Ale já je přesvědčím :-D

      Vymazat
  15. Andrejko,je to má první návštěva na tvém blogu. K výročí gratuluji :o) A co že mě zaujalo nejvíce, renovace skříně, poličky...to je um na který já nemám trpělivost a obdivuji každého, kdo tuto činnost zvládá, klobouk dolů. Odkaz přidám a štěstí zkusím.
    Měj hezké dny a ať se daří nejen tobě, ale i blogu.
    Jana vi.jana.vi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji za blahopřání i za upoutávku u tebe na blogu. Renovace není až tak o trpělivosti. Já většinu věcí dělám na etapy. Právě proto že trpělivost nepatří mezi mé silné stránky ;-) Přeju ti brzké uzdravení!

      Vymazat
  16. Hurá, zvítězila jsem nad technikou a tak se s radostí mohu stát tvou pravidelnou čtenářkou i oficiálně. Těžko vybrat ten nejoblíbenější článek, ale nejspíš zvítězí ten o louhování skříně, protože mně to naprosto fascinuje:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Á Linduško, kamarádko moje vzdálená :-) To jsem ráda, že jsi se kvůli mě přemohla a jsi tu! Mám radost! ;-)

      Vymazat
  17. Andreo, díky za návštěvu a komentář.
    Super akce tento článek, může nás všechny inspirovat, jak získat návštěvnost.
    Moc se mi to líbí a proto jsem pročetla celý tvůj blog.
    1. Zachraňování starých věcí je skvělé, mám jich také pár v kumbále, ale zatím jsem je nezachránila. Tobě to jde skvěle.
    2. Některé recepty určitě vyzkouším.
    3. Fotky na stěnu zrovna řeším, díky za inspiraci.
    A další a další zajímavé články.
    Mě se nejvíc líbí tvá slova na konec roku. Ve většině případů je to právě špatná zkušenost, která nás nechá zmoudřet a změní náš pohled na život.
    http://na-kraji-mesta.blogspot.cz/2014/12/posledni-hodiny-roku-2014.html .
    Měj krásný rok 2015

    OdpovědětVymazat
  18. Milý blog, o ktorého existencii som síce donedávna netušila, ale veľmi sa mi páči. Odkaz som hodila aj na svoj blog a keďže viem, aké to je mať začínajúci (málo pozeraný) blog, hodila som aj link na súťaž ;-) tak prajem viac čitateľov a úspešný druhý rok :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, děkuji ti! Koukala jsem k tobě a našla i pro mě další zajímavé blogy ;-) I tobě přeji úspěšné blogování ;-)

      Vymazat
  19. Málo, málo, málo, však on si svoje čtenáře brzy najde...mě například zaujala renovace skříně, já na to nemám trpělivost a starší věci mi dělá manžel, ale jednou...možná....Obdivuju, jak se ze starých dělá nové...Pěkný den a zase brzy ahoj...Milada Milky

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky Andrejko,
    v emailu jsem objevila pozvánku na Tvůj blog :-) Myslím, že jsem u Tebe poprvé :-) ... máš moc hezký blog! A mě tedy zaujala především Tvá sbírka houpacích koníků a využití krajek na polštářky :-) ... Děkuji za pozvání a určitě zase nakouknu! :-)
    Pěkný víkend, Marie

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)