neděle 23. října 2016

Ružičkové obrázky

Když se nám podařilo domeček zabydlet nábytkem a já ho začala zútulňovat, řešila jsem otázku co na volné stěny jednotlivých pokojů.

 Hledala jsem na internetu v eshopech obrázky a zaujali mě rostlinné a zvířecí motivy. Ale většinou to bylo na zahraničních webech, takže nakonec došlo na "home hand made" výrobu :-)

Nasbírala jsem hodně inspirace a vyrobila už desítky obrázků, takže dnes bych vám chtěla ukázat jen obrázky s růžemi a další příště ;-)


Nejdříve jsem si na internetu vybrala obrázky růží. Po té následovaly hodiny úprav vybraných obrázků v grafickém programu, abych mohla obrázek vytisknout v uspokojivé kvalitě a daném formátu.



Nejkrásnější fáze tohoto pracovního procesu je ta kdy jsem barevně ladila obrázky s paspartou a barvou rámečku.


Jednodušší obrázky jsem udělala tak že jsem použila strukturovaný papír a obrázky ostřihla ozdobnou řezačkou. Zasklené v kupovaném rámečku to vypadá pěkně a zvládne to každý.


S jinými jsem si pohrála víc.
Natírala jsem dřevěné rámečky do barev...


 vyráběla vnitřní rámečky...


vyřezávala okýnka v paspartě...


O růžičkových obrázcích, které jsem dala kamarádce jako dárek jste si mohli přečíst v příspěvku Růžové narozeniny

Obrázky nakonec nevisí v chodbě kam jsem je plánovala já, ale našli své místo u vstupu do kuchyně spojené s obývacím pokojem. Vypadají tam naprosto dokonale a pokaždé když k nim přijdeme na návštěvu nemohu se vynadívat :-)


Mimochodem, medvídkové obrázky do dětského pokoje jste viděli?

10 komentářů:

  1. Obrázky jsou moc krásné, líbí se mi :o).
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Andrejko,tak tohle je krása.Ty v růžové paspartě jsou snové.Krása.A navíc,nejhezčí věci jsou ty,které se koupit nikde nedají...H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš ty jednoduché s bílým rámečkem? A máš pravdu, když se něco vyrobí od srdce, nemusí to být ani dokonalé a přes to je to cennější než jakákoli drahá věc. Já mám několik takových dárků od svých kamarádek, které jsou vyrobené od srdce (třeba malovaný šitý andílek od Lindy Z.) a jsou to moje milované kousky.

      Vymazat
  3. Krásne veľmi sa vydarili a všetky :) ani by som si nevedela vybrať.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani díky za slova chvály. Já obrázky střídám. Když už nějakou dobu visí, jdou do světa udělat zase radost někomu jinému ;-)

      Vymazat
    2. Andrejka sú nádherné :) a aj tvoja dušička, si úžasná, že sa dokážeš s nimi rozlúčiť a potešiť tou krásou niekoho iného....inak ten "kde si vyrábala vnútorné rámčeky" ten je nádherný (siedmy obrázok od vrchu) zaľúbila som sa :) veľa šťastia v tvorení a to nehovorím o tej keramike krásnej :) a to som ja pýtala link z MK janka142 :)

      Vymazat
    3. Už vím který :-) I mě se líbí tento duo rámeček :-) Mám ho i v jiných barevných provedeních ;-) Moc děkuji za tvá slova, která mě potěšila na duši :-)

      Vymazat
  4. Andrejko, překrásné. Něžně, jemné, romantické.
    Katka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, děkuji :-) Přesně tak to mělo působit ;-) Jsem ráda, že to vidíte stejně :-)

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)