neděle 17. dubna 2016

Nákupní horečka

Shopping fever 2016! Kdo nevíte o čem chci psát, tak vězte že tento víkend (15.-17.5.) probíhá celorepubliková akce kde spousta značkových obchodů se zapojila do slevové akce.


Ne že bych byla nákupní maniak, ale co se nákupů týká, tak samozřejmě ráda využiju slevové akce, kdy se dá něco koupit výhodněji :-)

A jelikož v tomto termínu probíhala i výstava karavanů v Letňanech a tak jsem se svým mužem a kamarádkou Petrou B. vyrazila do Prahy.

Peťu jsme vysadili na Černém Mostě a jeli se podívat na výstavu.


Z výstavy mě nejvíc zaujal doplňkový program v podobě stánku Barth racingu kde byla k vidění bugina Josefa Macháčka.

Je pěkný zážitek moci si osahat jaké šrámy auto utrpělo, detailně a z blízka si prohlédnout jaká je kabina uvnitř a ucítit toho duchy Dakaru na živo :-)


Po cca 2,5 hodince jsme Petru vyzvedli v CČM a přesunuly se na Chodov.

Tam jsme se posilnili obědem a vydali se po obchodech.

Opět jsem se utvrdila, že "dobrý obchod" dělá dobrá prodavačka! Můžete vejít do obchodu, kde mají krásné zboží, ale když natrefíte na prodavačku co jí její práce nebaví a nebo je nevhodně vlezlá, tak nekoupíte :-( Ale jen v obchodě, kde se cítíte příjemně zůstanete nakupovat.

Moc příjemně jsme se cítili v parfumerii Sephora, kde bylo spousta prodavaček a příjemně naladěných. Petra sehnala co potřebovala a my jsme si vybrali několik vůní do koupele.


V obchodě Odd Molly jsme si prohlédly a osahaly krásné kousky. Tato značka je všem milovnicím BR známá z eshopu, ale osahat si jednotlivé kousky a vyzkoušet si jak sluší můžete v jejich obchodě na Chodově, kde jsme se také cítili dobře.


Pokud by jste někdo chtěl využít na nákup u nich kupon na slevu 25%  který platí do 16.6.2016 ozvěte se mi!

No a nejvíce času jsme strávili v obchodě Promod, kde jsem Petře tak trochu vyčetla, že jsem myslela, že mi najde nějaký kousek, co bych si já sama nekoupila, ale že mi bude slušet. Možná to slyšela prodavačka, ale možná že ani ne, ale najednou mi povídá "nechcete zkusit tuhle tuniku"? A já na to že proč ne. Tím se spustil kolotoč toho že mi do kabinky nanosila postupně tak půlku zboží co měly na krámě a já zkoušela, můj muž to fotil a Petra hodnotila :-D


Při vzpomínce na to tak mi Peťa pomáhala v kabince s oblékáním se musím smát :-D Navlíkala mi trička a tuniky přes hlavu a já po asi třetím vršku kdy jsem pracně hledala díry na rukávy a snažila se do nich nalámat ruce jí povídám "nepřipravuj mi tu tuniku takhle na hlavu, já jsem zvyklá do toho lézt nejříve rukama" :-D Došlo mi že je zvyklá z oblékání svých dětí :-D

Celý den bych hodnotila jako velmi podařený :-)


Velké díky za průběh dne patří nejen Petře která opět nezklamala, ale i mému muži za trpělivost (kterou obdivovaly i prodavačky) i za hojnou fotodokumentaci celého dne :-)

4 komentáře:

  1. Páni, to musel být den! Popravdě, když jsme jeli kolem ČM, byla jsem ráda, že jedeme do divadla... Ale na fotkách je vidět, že jste si to parádně užily!
    Andrejko, měj hezký večer. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ani nepřišlo, že by bylo hodně lidí. Rozhodně se to nedá srovnávat se šílenstvím před Vánoci. To i v půlce listopadu bývá snad víc lidí.

      Vymazat
  2. 2,5 hodiny na výstave a ešte si vládala obchody? Čo ženy, ešte jakš tak, ale manžel? A ešte stihol fotiť. No paráda. Obchody obchody, ale čo si naozaj kúpila je skryté v taške :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :-D Taky cestou z nákupů k autu jsem se ptala, jestli mě někdo nechce vzít na záda :-D Ani jsme všechny obchody neprošli, to nešlo! A co jsem koupila není tajné, je to vidět na předposlední fotce, kde jsem právě vybrala fotky toho co jsem si koupila ;-)

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)