pátek 11. března 2016

Když se nákup vydaří :-D

Já mám tááákovou radost :-)

Včera jsem měla úspěšný den!

Měla jsem plánované pracovní jednání s novým nadřízeným. Těžko bych vám popisovala situaci u nás ve firmě a tak nejvýstižnější bude, když vám prozradím, že jsem vlastně ani nevěděla, co bych byla ráda aby bylo výsledkem toho jednání.

Chtěla jsem se samozřejmě představit v dobrém světle, ale nejsem ten typ co se umí chválit. Vždycky jsem si zakládala na tom, že za moje schopnosti hovoří výsledky mé práce. Například nechápu kdo tvořil tabulky odměn a podle čeho, ale já jsem nejvyšší částku tabulky přesáhla už třetí měsíc :-D Naštěstí jsem si vyjednala že dostávám odměny odpovídající odvedené práci a ne té omezené tabulce ;-)

A jelikož mě život naučil že není dobrý se věcí dopředu obávat, protože ve spoustě případů se to ve výsledku projeví jako zbytečné obavy, tak jsem se nestresovala, nijak jsem se na jednání nepřipravovala a jako vždy vsadila na svou přirozenost :-)

Když jsem ráno zjistila, že svátek má Viktorie, tak jsem si řekla, že to je jasné znamení, že to bude "vítězství" :-D

Po jednání jsem měla dobrý pocit a myslím že to dopadlo nejlépe jak mohlo ;-)

Ve středu jsem měla dohodnutou schůzku s holkama. Ale jelikož jsem chytla časovou sekeru, nestihla jsem po cestě plánovaný nákup v Kiku :-( Mrzelo mě to, protože jsem si v letáku vyhlédla zásobník na nápoje, razítko na sušenky a skleněné dózy s plastovým víčkem, tušila jsem že bych další den už nemusela koupit to co chci, že to bude po prvním dni platnosti letáku vyprodané. Nechtěla jsem holky nechávat čekat déle než bylo nutné a tak jsem dorazila se slovy "nejdu brzo?" :-D A jak mi nestihly ani vyčíst že jdu pozdě, tak jsem je ještě zahrnula výčitkou, že "kvůli nim" jsem nestihla nákup :-D ;-)

Načež moje "sestřička" Peťa B. se stoickým klidem položila otázku "A chtěla jsi tam něco?" :-)
"Jistě že chtěla!" :-D Zvedla telefon a zavolala kamarádce, která v obchodě pracuje a mé vytoužené vybrané věci mi dala stranou.


Takže sklenici o objemu 3litry s čepováním a velkým víčkem pro snadné čištění na domácí limonády mám! A dokonce dvě!

Razítko "I love biscuits" taky určitě využiju. Sice jsem sušenky nikdy nepekla, ale když už mám razítko... :-D A skleněné dózy s víčky se v kuchyni hodí vždy.

Jako první věc co jsem vzala v obchodě do ruky, byl poklop proti mouchám v krásně šedé barvě.

A jelikož nákup krásně barevně ladí, dovolila jsem si přidat při cestě z oběda koupený vonný vosk :-)

Je paráda, když se den vydaří ;-)

10 komentářů:

  1. Úžasné kousky ANdrej, tu radost s tebou úplně sdílím! :-)) I proto, že já v pondělí taky udělala úúžasné nákupy:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé, mám radost že máme radost obě ;-) A co ty jsi kde nakoupila? Něco do domečku? Pochlub se :-)

      Vymazat
  2. dobré :-D a keď budeš piecť tie sušienky, nezabudni sa podeliť o recept a recenziu ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si v stredu kupila dve bluzky. Jednu tmavomodru a jednu vzorovanu. Povedala som si,ze konecne nieco vzorovane. Lenze som zabudla, ze tie obchodaky maju zostihlujuce zrkadla. Takze bolo po radosti, ked som to doma obliekla. Takze sa tesim, ze aspon niekto ma radost z nakupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počkej, to jako fakt?! :-o To jsem ještě neslyšela, ale vzhledem k tomu že jsem donedávna měla doma jen zrcadlo na kontrolu vlasů a obličeje, tak jsem se vždy v obchodě při pohledu do zrcadla divila :-D

      Vymazat
  4. Razítko jsem taky ulovila...Hezké úlovky...Pěkný den Ilča

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)