pondělí 14. prosince 2015

Charitativní blešák

Stejně jako každý rok i letos se konal blešák jako součást kulturního dění ve městě. Blešák pořádá místní hospic Jordán.

Chodím tam velmi ráda, protože nejen že si tam udělám radost, ale mám dobrý pocit, že peníze které zde utratím nejsou výdělkem ale jsou příspěvkem na chod hospice.

Hospic pořádá blešák několikrát do roka. Vždy před pořádáním vyhlásí sbírku věcí, které lidé mohou donést a ty se pak prodávají. Dají se zde nakoupit kromě oblečení a módních doplňků i různé věci do domácnosti, hračky pro děti či knihy. Každý si najde to svoje :-)

Já tam chodím hlavně pro medvědy :-) Letos jsem opět rozšířila svou sbírku medvědů a koupila dárky pro mé dvě kamarádky. Dostanou je k Vánocům ;-)


A po minulém blešáku se koukám i po špercích.


Mezi bytovým textilem jsem objevila i krabici s knoflíky a tak jsem koupila hrst malých knoflíčků a třeba se mi přes svátky podaří zrealizovat nápad, který už dlouho dozrává v mé hlavě ;-)


A rámeček s pohlednicí za sklem na které je bilboard se sloganem "Láska je všechno co potřebuješ" jsem vzala jako trefné sdělení a tak jsem ho tam taky nemohla nechat :-)


Rámeček je jak na pověšení, tak i na postavení.

Po tom co jsem nakoupila jsme se šly s mamkou podívat na vánoční trh na náměstí. Neplánovaně jsem se tam potkala i s mou milou kamarádkou Peťou B. jejími dětmi a maminkou. Tak jsme si i s její Elinkou udělali tradiční selfí :-)

2 komentáře:

  1. Andrejko, krásné úlovky. Taky se mi podařilo, na vánočním trhu, ukořistit 3 krásné medvědy. Budeme v lednu rekonstruovat poslední pokoj, tak už se těším, až se tam všichni medvědi a koníci nastěhují. Měj se krásně a přeji Ti klidné vánoční svátky. Pa Stáňa

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu, moc mě těší jestli se vám tu líbilo. Vážím si každého vašeho komentáře :-)